Skip to content
Dovanų idėjos iki 20 EUR

Kalėdinių dovanų idėjos iki 20 EUR

Norite, kad ramus Kūčių vakaras taptų jaudinančiu nuotykiu? „EXIT“ žaidimai yra puiki alternatyva tikriems pabėgimo kambariams. Žaidimo dėžutėje rasite viską, ko reikia, kad pajustumėte nerimą, jaudulį ir norą iš tikrųjų ištrūkti iš tam tikros vietos. „EXIT“ žaidimai yra mažo formato, todėl juos galima su savimi pasiimti bet kur. Jie suteikia galimybę patirti pabėgimo kambario įspūdžius savo namuose!

 EXIT žaidimai

Dar negirdėjote apie „Kluster“? Tai vis labiau populiarėjantis kompaktiškas žaidimas su magnetais. Jis pasižymi paprastomis taisyklėmis: magnetiniai akmenėliai yra vienodai paskirstomi žaidėjams, kurie savo ruožtu turi įdėti vieną akmenį virvelės ribojamoje zonoje. Pirmasis žaidėjas, atsikratęs savo magnetų, laimi. Paprasta, genialu, neįtikėtinai smagu!

Jei ieškote žaidimo, kuris pasidarytų vis įdomesnis ir keltų vis daugiau iššūkių, kuo daugiau jį žaisite, tuomet žaidimas „The Crew“ yra puikus pasirinkimas! Tai smagus bendradarbiavimo kortų žaidimas, tinkantis visai šeimai. Jame žaidėjai vyksta į kosmosą, kad įvykdytų įvairias misijas, kurias galima atlikti dedant teisingas kortas. Žaidimo eiga šiek tiek primena žaidimą „Durnius“ – kortų žaidimą, kurį žino net mūsų seneliai.

 The Crew stalo žaidimas

Dar vienas kompaktiškas žaidimas, kurį galima žaisti su draugais ar šeima, yra „Bohnanza“. Šiame klasikiniame kortų žaidime žaidėjai skinasi kelią į sėkmę ir turtus augindami pupeles, rinkdami jų derlių ir jomis prekiaudami. Žaidimas puikiai tinka ir suaugusiems, ir paaugliams, ieškantiems strateginio žaidimo su bendravimo aspektu. Savo ėjimo metu galite sėti pupeles bei nuimti jų derlių ir taip pelnyti taškų. Taip pat galite nusipirkti naujų lysvių, kad galėtumėte pasodinti dar daugiau įvairių rūšių pupelių. Daugiausiai taškų surinkęs žaidėjas laimi žaidimą ir tampa geriausiu pupų augintoju!

 Stalo žaidimas „Bohnanza“ - komponentai

„ICECOOL“ – žaismingas sprigtavimo žaidimas, skirtas vaikams ir tėvams, dėl savo temos ypač tinkamas Kalėdų metu. Žaidime nereikia dėti žaidimo figūrėlių ar traukti kortų, o sumaniai pamušti savo pingviną sprigtu ir gaudyti pabėgusius mažus pingvinukus arba čiupti virš durų kabančią gardžią žuvelę.

Stalo žaidimas ICECOOL

 

Geriausia dovana „UNO“ gerbėjams – žaidimas „LAMA“. Jį sudaro kortos su skaičiais nuo 1 iki 6 ir lamų kortos. Kortą galima padėti į panaudotų kortų krūvelę, jei jos skaičius yra toks pat kaip viršutinės kortos arba vienu didesnis. Be kortų ėmimo ir dėjimo, žaidėjai savo eilės metu gali pasitraukti iš raundo, tokiu atveju jų likusios kortos padidina neigiamą rezultatą (neigiamą rezultatą galima sumažinti, jei pavyksta sudėti visas kortas). Puikus, kompaktiškas ir smagus žaidimas!

 Stalo žaidimas LAMA

„The Mind Extreme“ yra puikus žaidimas visiems, kurie išbandė pirmąjį žaidimo leidimą arba mėgsta skaityti mintis (ar bent jau tai bando). „The Mind“ serijos žaidimo tikslas yra pasiekti, kad visi žaidėjai pajustų vienas kitą taip, kad galėtų dėti savo kortas didėjančia (arba mažėjančia) tvarka, vienas kitam netardami nė žodžio ir jokiu kitu būdu apie tai nekomunikuodami. Ar jums tai pavyktų?

 THE MIND EXTREME

„Yogi“ yra svajonių žaidimas aktyviems ir sumaniems žaidėjams, mėgstantiems kortų dėjimo žaidimus. Jums tereikia ištraukti kortą ir vykdyti jos nurodymus – tai taip paprasta! Bet ar tikrai? Dėl kortose esančių užduočių žaidėjai netrukus atrodys kaip tikri akrobatai, besistengiantys išlaikyti kortas ant mažųjų rankos pirštelių ir pėdų padų. Kompaktiškas ir smagus žaidimas!

 yogi

Vykstate į ilgesnę kelionę ir ieškote, ką žaisti kelyje ar atvykus į vietą, o jūsų krepšyje vietos nedaug? Tuomet jums reikia mažos juodos dėžutės – Black Stories“! Jos viduje rasite 50 „juodų“ istorijų ir sudėtingų mįslių lietuviškai. Kiekvienos mįslės sprendimą gali perskaityti tik vienas žaidėjas, kuris kitiems žaidėjams apie istoriją pasakys vieną įžanginį sakinį. Kiti žaidėjai turi išsiaiškinti, kas ir kaip atsitiko, užduodami klausimus, į kuriuos galima atsakyti tik „taip“ arba „ne“.

 BLACK STORIES

„Smart Games“ gali pasiūlyti žaidimų visiems, kurie mėgsta spręsti loginius galvosūkius. Kompaktiško dydžio „Smart Games“ „IQ“ serijos dėžutėje yra taisyklės (ir atsakymai), dėlionės detalės ir daugybė linksmybių. Keliaudami ar ieškodami užsiėmimo vakarui, rinkitės žaidimą, kurio lygiai būtų lengvesni mažiausiems šeimos nariams ir sunkesni – tėvams.

 SMART GAMES

Panašiai kaip „Smart Games“ „IQ“ serijos žaidimai, „Compact“ serijos žaidimai stimuliuoja smegenis, tik „IQ“ serijos žaidimai telpa jūsų kišenėje, o „Compact“ – mažame krepšyje. Didesnėje dėžutėje yra didesnės figūrėlės ir žaidimo lenta su visiškai skirtingais žaidimo sprendimais! Tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems „IQ“ serijos žaidimai atrodo per maži, arba tiems, kurie šiuos žaidimus jau yra įvaldę.

SMART GAMES

 

„Crazy Eggz“ yra įdomus, lengvas ir juokingas žaidimas, priversiantis juoktis visus. Žaidėjai turi ridenti veiksmo kauliuką, kad sužinotų savo užduotį (pavyzdžiui, atsistoti disko poza). Tas, kuris yra greičiausias, gali ridenti kitą kauliuką, nurodantį, kur padėti kiaušinį (pvz., tarp kelių). Šis kiaušinis turi likti ten iki žaidimo pabaigos! Pirmasis, surinkęs penkis kiaušinius, atlieka ritualinį šokį ir jei po jo visi kiaušiniai vis dar yra ten, kur ir turi būti, mes turime nugalėtoją!

 https://www.brain-games.lt/products/crazy-eggz

Ir galiausiai dar yra „Metal Earth“ konstruktoriai, leidžiantys savo rankomis sukurti gražius dalykus. Dėžutėje rasite plieno lakštus su išpjautomis dalimis, kurias lankstydami ir sukdami galėsite suformuoti trimatį objektą.

Ankstesnis straipsnis Kalėdinių dovanų idėjos: stalo žaidimai vakarėliams
Kitas straipsnis Kalėdinių dovanų idėjos: stalo žaidimai paaugliams

Palikti komentarą

Komentarai turi būti patvirtinami prieš juos publikuojant

* Reikalingi laukai