Skip to content
Paskutinės minutės dovanų idėjos - stalo žaidimai

Paskutinės minutės kalėdinių dovanų idėjos

Šventės jau čia pat, kalėdinės dovanos įsigytos, viskas pasiruošta... Tiesa?

Ne? Kaip visada, dovanų paieška palikta paskutinei minutei? Išnaršėte parduotuves ir persigooglinote iki negalėjimo, bet tiesiog neįsivaizduojate, ką nusipirkti? Viskas gerai! Taip nutinka (taip pat ir mums). 

Jeigu reikia dovanos stalo žaidimų draugui ar norite ką nors supažindinti su stalo žaidimų pasauliu, turime ką pasiūlyti. Paprasta ir saugi dovana – E. dovanų kortelė. Ji suteikia gavėjui laisvę pasirinkti tai, kas šiuo metu domina, ir nusipirkti tai, kas yra jo pageidavimų sąrašo viršuje.

BRAIN GAMES el. dovanų kortelė

Bet kodėl verta rinktis būtent „Brain Games“ dovanų kortelę? Brain Games dovanų kortelės neturi galiojimo laiko pabaigos ir jų vertę galite pasirinkti patys! Neturite kada užsukti į fizines parduotuves? Nusipirkus dovanų kortelę el. parduotuvėje, ji iš karto bus atsiųsta el. paštu – galėsite tuoj pat atsispausdinti ar persiųsti adresatui.

O kokį stalo žaidimą pirkti, jei norisi kažko universalaus, šventiško ir tiktų visai šeimai?

Išbandykite ką tik pasirodžiusį „ICECOOL Wizards“ iš garsiosios „Brain Games“ sukurtos ICECOOL žaidimų serijos. Šiame žaidime įsikūnysite į pingvinų, tapusių burtininkų mokyklos mokiniais, vaidmenis. Sprigtuosite juos, rinksite pamokų korteles ir magijos taškus, naudosite galingus burtus! 

Žaidimas labai kompaktiškas (dėžutės susidėlioja viena į kitą), išlaiko ICECOOL smagiausius bruožus ir sprigtavimo mechaniką, tačiau nauji žaidimo elementai, tokie kaip pamokų ir egzaminų kortos, suteiks dar daugiau pasirinkimo galimybių žaidimo metu!

ICECOOL Wizards

Jei renkatės dovaną stalo žaidimų fanui – rinkitės šiais metais lietuviškai išleistą „Flamecraft“. Tūkstančius pakerėjęs stalo žaidimas apie mielus drakonus puikiai tiks 2024 m. Drakono metų temai, o už patrauklią kainą gausite fantastiškus komponentus ir daug valandų žaidimo džiaugsmo! Be to, žaidimas vertinamas patyrusių geimerių, tačiau nėra ir pernelyg sudėtingas – galima žaisti su šeima, ir su vaikais nuo 8 metų.

Flamecraft stalo žaidimas

Jei dovanos gavėjas mėgsta pabėgimo kambarius, galvosūkius, ar šiaip yra galvotas žmogus, galima dovanoti vieną iš lietuviškai išleistų „EXIT“ serijos žaidimų. Žaidimo idėja paprasta – pabėgimo kambarys atsiduria ant jūsų stalo! Žaidime spręsite įvairius galvosūkius, kad pabėgtumėte, pavyzdžiui, iš apleistos trobelės, slaptos laboratorijos ar faraono kapo. Arba galite pasirinkti „Numirėlį Rytų eksprese“, kur žaidėjas imasi detektyvo vaidmens, kad surastų žudiką. Pradedantiesiems rekomenduojame „Apleistą trobelę“ arba naujausiąjį „EXIT: Siaubo kambarys“.

EXIT žaidimai

Bet jei norite per Kalėdas įsikūnyti į profesorių X arba išbandyti mentalisto vaidmenį, rekomenduojame išmėginti „The Mind“ ir „The Mind Extreme“. Tiems, kurie dar nėra susipažinę su „The Mind“ serija, rekomenduojame pradėti nuo originalo – „The Mind“. Žaidimo tikslas – „perskaityti“ savo komandos draugų mintis ir sužaisti ant stalo esančius skaičius teisinga (didėjančia) tvarka. Su kiekvienu lygiu gaunama daugiau kortelių ir tai padaryti tampa vis sunkiau. Tačiau jei jau esate susipažinę su „The Mind“ ir norite didesnio iššūkio, rekomenduojame išbandyti „The Mind Extreme“. Šis žaidimas yra sudėtingesnis, nes vietoj vienos krūvos turite sukurti dvi – vieną didėjančia tvarka ir vieną mažėjančia tvarka.

The Mind ir The Mind Extreme stalo žaidimai

Dėl kasdieninio skubėjimo ar dėl kitų pačių įvairiausių aplinkybių ne visada pavyksta surinkti draugus stalo žaidimui. Tačiau su Smart Games IQ serija visada galite treniruoti savo protą ir vienas. Smart Games IQ lavina problemų sprendimo įgūdžius, erdvinį mąstymą, juos visada patogu pasiimti į kelionę, užduočių ir lygių tikrai daug, tad nuobodžiauti neteks.

SMART GAMES IQ žaidimai

Dar viena puiki ir tematiška paskutinės minutės dovana, nekainuojanti nė 10 Eurų – žaidimas „Snowman Dice“. Jame ridensite kauliukus ir iš tų pačių kauliukų statysite sniego senį! Tai pašėlęs ir unikalaus koncepto žaidimas – išridenus tam tikrą kauliuką, bus galima „mesti sniego gniūžtę“ – sprigtuoti jį į kito žaidėjo statomą sniego senį. Suformavus sniego senį, reikės nustumti sudėtus kauliukus link stalo centre esančio Šiaurės ašigalio. Dabar – su nuolaida!



Tikimės, kad šios paskutinės minutės kalėdinių dovanų idėjos padės jums – linkime žaismingų švenčių!

Mūsų fizinių parduotuvių darbo laiką šventiniu laikotarpiu rasite čia.

 

Kitas straipsnis Kalėdinių dovanų gidas: stalo žaidimai dviem

Palikti komentarą

Komentarai turi būti patvirtinami prieš juos publikuojant

* Reikalingi laukai